univ logo4

The Senior Faculty Association

טלפונים: 04-8240661, 04-8240568, 04-8240935   פקס: 04-8257013

בחירות לסנאט

מועמדים שהביעו רצונם להיבחר לסנאט (לחצו על השם לצפייה במצע) :

דנה אמיר, פרופ' מן המניין - חינוך, ייעוץ והתפתחות האדם

גיא בר-עוז, פרופ' מן המניין - מדעי הרוח, ארכיאולוגיה

אורנה בראון אפל, פרופ' מן המניין - מדעי הרווחה והבריאות, בית הספר לבריאות הציבור

עמית ברנשטיין, פרופ' מן המניין - מדעי החברה, פסיכולוגיה

טל ז'רסקי, פרופ' מן המניין - משפטים

מירי כהן, פרופ' מן המניין - מדעי הרווחה והבריאות, בית הספר לעבודה סוציאלית

גדי לנדאו, פרופ' מן המניין - מדעי החברה, מדעי המחשב

שאול סמילנסקי, פרופ' מן המניין - מדעי הרוח, פילוסופיה

יריב צפתי, פרופ' מן המניין - מדעי החברה, תקשורת

צביקה קופליק, פרופ' מן המניין - מדעי החברה, מערכות מידע

טלי כץ-גרו, פרופ' חבר - מדעי החברה, סוציולוגיה

גיל לוריא, פרופ' חבר - מדעי הרווחה והבריאות, שירותי אנוש

סנדי קדר, פרופ' חבר - משפטים

זהר שגב, פרופ' חבר - מדעי הרוח, תולדות ישראל

מעיין אגמון, ד"ר, מרצה בכירה - מדעי הרווחה והבריאות, סיעוד

אדר בן אליהו, ד"ר, מרצה בכירה - חינוך, ייעוץ והתפתחות האדם

עליזה לוין, ד"ר, מרצה בכירה - מדעי החברה, סוציולוגיה

יצחק מקובסקי, מרצה בכיר - מדעי הטבע, בית הספר למדעי הים

כרמית רפפורט-ליאקס, ד"ר, מורה - מדעי החברה, גיאוגרפיה ולימודי סביבה

חברי סנאט לקראת בחירות תשפ"א - לחץ/י כאן

חברי סנאט תשפ"א - חתך פקולטתי - לחץ/י כאן

חברי סנאט לקראת בחירות תשפ"א- חתך על פי דרגות - לחץ/י כאן

מכתב לחברי וחברות ארגון הסגל האקדמי הבכיר שלום רב,

אני פונה אליכם/ן בשם וועד ארגון הסגל וקורא לכן/ם לקחת חלק בבחירות לסנאט שיתקיימו בשבוע הראשון לסמסטר, ובפרט להציג את מועמדותכם/ן לסנאט.

תזכורת קצרה - מדוע הסנאט כה חשוב?

סנאט האוניברסיטה הוא ״הרשות האקדמית העליונה של האוניברסיטה״, והוא זה אשר ״ינהל את ענייניה האקדמיים של האוניברסיטה״ (מתוך התקנון האקדמי). כל חבר/ת סגל המועסק/ת בחצי משרה ומעלה יכול/ה להיבחר לסנאט, וכמובן לבחור לסנאט. (מבנה הסנאט, הרכבו ותהליך הבחירות מפורטים בתקנון האקדמי.) ככל שיהיו בסנאט יותר חברים/ות בעלי מודעות, רצון, אנרגיה ויוזמה, כך ינוהלו עניני האוניברסיטה טוב יותר. הסנאט הוא הפורום העיקרי המאפשר לחברי/ות סגל מן השורה להשפיע על התנהלות האוניברסיטה.

מהי יוזמת ארגון הסגל?

כדי לעודד חברי/ות סגל בעלי יוזמה ורצון טוב להגיש את מועמדותן/ם ולהיבחר לסנאט, ועל מנת לקדם השתתפות פעילה ודמוקרטית של כלל החברות/ים, החליט וועד ארגון הסגל להקים אתר שבה יוכלו חברי/ות הארגון לספר על עצמן/ם ולפרט מצע קצר (2-3 פסקאות). לקראת הבחירות נציג את המצעים באתר ארגון הסגל, ונפרסם אותם לכל חברי/ות הארגון, שיוכלו לקרוא את המצעים ולגבש החלטה מושכלת, במקום להסתמך על רשימות שמופצות בקמפוס.

כיצד אוכל לתרום?

לפיכך, אני קורא לכל מי שמעונין/ת להשפיע על ההתנהלות האקדמית של האוניברסיטה לשלוח לThis e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., כמה מילים על עצמו/ה ועל מצעו/ה.

הבחירות לסנאט נערכות לפי דרגה ולפי פקולטה, ולכן אנא ציינו את דרגתכם/ן ואת היחידה האקדמית אליה אתן/ם משתייכות/ים.

אנו מתחילים מהלך להגברת הדמוקרטיה והשקיפות בסנאט. הצטרפו אלינו.

בשם וועד ארגון הסגל הבכיר,

שולי

פרופסור שולי וינטנר

יו״ר ארגון הסגל האקדמי הבכיר

אוניברסיטת חיפה

עדכונים אחרונים

⇐ 18.01.21 איסתאלעת עתה ועד שסניפי איסתא יחזרו לפעילות, ההטבות שהיו נהוגות בסניף האוניברסיטה מוקפאות ואינן תקפות בפנייה למרכז ההזמנות.

תזכורת :

הנכם מוזמנים להרצאה שתועבר על ידי עו"ד יעל פנקס , עורכת דין ונוטריון (תקציר תחומי ההתמחות של עו"ד יעל פנקס).

ההרצאה תתקיים ביום שלישי ה-26/01/2021 בין השעות 10:00-12:00, קישור :https://us02web.zoom.us/j/89134689269

נושאי ההרצאה : צוואות וירושות, חוק החולה הנוטה למות, ייפוי כוח מתמשך

⇐ 18.01.21

עזרה הדדית - יהיה בסדר בסגר

בתקופה זו , של סגר והוצאות מרובות, מצאנו לנכון להביא לידיעתכם כי במסגרת הארגון ניתן לקבל הלוואה.

סכום ההלוואה האפשרי הינו עד 15,000 ₪ . בהתאם לבקשת חבר הסגל ולפי ההנחיות המצורפות - לחצו כאן

לטופס בקשת הלוואה לחצו כאן

⇐ 07.01.21

ערבות הדדית – יהיה בסדר בסגר

אנו מעוניינים לייצור יחד מאגר מידע של מטפלים/ בייביסיטרים שמטרתו סיוע לחברי הסגל , ככל הניתן, לעבור את תקופת הסגר בבריאות איתנה ובערבות הדדית.

פרטים שיועברו לארגון לא יפורסמו אלא ישמרו במאגר מרוכז במחשבי הארגון.

טלפונים של אנשי קשר / מטפלים / בייביסיטר יועברו דרך משרד הארגון לפי בקשה ספציפית של חבר הסגל ותוך התחייבות לשמירה על פרטיות .

לקבלת פרטי בייביסיטר או מטפל בשכונת או בסמיכות למרום המגורים, לפי הנחיות משרד הבריאות, יש לפנות בבקשה למידע למייל הארגון : irgun_hasegel@univ.haifa.ac.il .

חשוב לציין כי הארגון מהווה צינור להעברת המידע . הארגון אינו הממליץ אלא רק מעביר את המידע.  כל התקשרות בין חברי הסגל למאן דהוא היא באחריותו בלבד.

מצורפים שני מסמכים :

1.  לחברי סגל שצריכים מידע על בייביסיטרים / מטפלים
  2.  טופס המלצה על בייביסיטרים / מטפלים

משולחנו של היו"ר

מועמדים ליו"ר ארגון הסגל האקדמי הבכיר :

1. צביקה קופליק - לחצו כאן

⇐ הנכם מוזמנים לאסיפה כללית שלא מן המניין לבחירת יו"ר שתתקיים ביום ראשון ה 20/12/2020 בשעה 12:00 לחצו כאן

האסיפה תתקיים בזום – קישור לישיבה  https://us02web.zoom.us/j/86467137952

קול קורא להגשת מועמדות ליו"ר הארגון - לחצו כאן

חברי סגל שהגישו מועמדות לתפקיד יו"ר הארגון מוצגים באתר הארגוןלחצו כאן

השתתפותכם חשובה. בברכה, פרופ' צביקה קופליק בשם הוועד

⇐ 22.11.20 קול קורא - בחירת יו"ר הארגון - לחצו כאן

לחברי הסגל שלום רב, מצורף קול קורא של וועדת הביקורת לבחירת יו"ר הארגון של ארגון הסגל האקדמי הבכיר.

הבחירות יתקיימו באסיפה שלא מן המניין שתתקיים ביום ראשון ה- 20/12/2020 בזום – פרטים מדויקים על סדר היום של האסיפה יועברו בקרוב.

ניתן להגיש מועמדות בכתב עד יום ראשון ה 13/12/2020.

בברכה ועדת ביקורת  ארגון הסגל הבכיר

02.11.20 מאבקנו בעניין קרן קשרי מדע לשנת תשפ"א נשא פרי לחצו כאן

26.10.20 סכסוך עבודה

19.10.20 קרן קשרי מדע

15.10.20 בחירות לסנאט

13.09.20 הזמנה לאסיפה כללית שלא מן המניין

03.09.20 קריאה לקחת חלק בסנאט

24.08.20 זכאות להחזר הוצאות נסיעה תקופת קורונה

25.06.20 סיכום אסיפת החברים מיום 25.6.20

24.06.20 הזמנה מעודכנת לאסיפת הסגל שתתקיים ביום חמישי, 25/6/2020 בשעה 14:00. אנא שימו לב למועד המעודכן ולסדר היום המעודכן.

24.05.20 עדכון יו״ר הארגון

26.03.20 עדכון יו״ר הארגון

17.03.20 ימים מאתגרים

23.12.19 החלטות ודיווחים מהאסיפה הכללית שהתקיימה ב-19/12/19